Servicii

Managementul evenimentelor începe cu o înțelegere clară a obiectivelor și așteptărilor clienților noștri și se încheie cu un eveniment memorabil și bine executat.

Evenimente

Coordonăm evenimente de toate dimensiunile. De la întâlniri corporative mici până la conferințe mari de mai multe zile. Avem idei inovatoare pentru toate tipurile de evenimente oferind publicului dumneavoastă și creând experiențe de neuitat.

Concerte

Începând cu anul 2018 am simțit nevoia de dezvoltare în domeniul organizărilor de concerte și în alte orașe din România cum ar fi: Pitești, Brașov, Alba-Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, etc. Am organizat de la concerte mici (200 participanți) până la concerte mari (3000 participanți).

Echipamente Audio / Video / Scenotehnică

Oferim servicii de închiriere echipamente de înaltă calitate pentru concerte și evenimente indoor și outdoor.

Digital Solutions

Oferim servicii de planificare, implementare și monitorizare a strategiei companiei în social media pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, a îmbunătății eforturile de marketing și a crește vânzările.

Enoturism

Organizăm vizite la cramele de vinuri, tururi cu bicicletele in vie, picnic in vie, brunch-uri locale țărănești, cazare la crame sau in apropiere, vizite in locurile turistice din aproierea cramelor, blind tasting, crează-ți propriul vin, foc de tabără, live cooking show, petreceri cu somelier privat etc.

iTickets

Indiferent dacă este primul eveniment pe care îl organizați sau este cel mai mare eveniment organizat până acum, venim în ajutorul vostru și simplificăm vânzarea de bilete online.

Ai nevoie de o ofertă detaliată?

Spune-ne despre evenimentul pe care dorești să îl organizezi.

Contactează-ne